HAMAG | Govert van Wijnkade 43 | 3144 EG Maassluis | T. 010 59 276 39

Veiligheid

Voor de veiligheid van uw medewerkers en goederen in het magazijn is het van groot belang dat de juiste magazijnsystemen en de noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen, zoals bijvoorbeeld aanrijbeveiligingen, gaaswanden, legborden etc. worden toegepast.

Direct contact

Heeft u een vraag?
Bel 010 59 276 39

Of stuur ons uw vraag via het contactformulier.

Klik hier

De wetgeving en verzekeringen zijn aan veranderingen onderhevig waarbij de verantwoordelijkheid voor onroerend goedeigenaren en gebruikers toeneemt.

Om goed “huisvaderschap” te tonen adviseren wij u het magazijn tenminste 1 x per jaar door een ter zake kundig persoon te laten inspecteren. Dit verhoogt de veiligheid binnen het magazijn en bij regelmatig onderhoud kan de veiligheid worden gegarandeerd. Regelmatig inspecteren is op termijn altijd voordeliger dan wachten tot er calamiteiten ontstaan. De Arbowet stelt in de Arboregelgeving artikel 7.4 het inspecteren verplicht, dit is o.a. ook van toepassing binnen het Bouwbesluit en de gevaarlijke stoffenopslag.

Hamag Magazijninrichting B.V. kan de inspectie voor u periodiek verzorgen; deze inspectie wordt door deskundige, onafhankelijke personen uitgevoerd en na de inspectie ontvangt u direct de rapportage met bewijs van inspectie.

Aansluitend kunt u met de leverancier overleggen welke onderdelen gerepareerd en of vervangen dienen te worden. Het spreekt voor zich dat Hamag hierin graag wil adviseren.

Nieuws

Garfield Aluminium Schiedam

Als dé specialist in de markt met ruim 40 jaar ervaring levert Garfield…Meer

Vishandel G&B - Yerseke

Vishandel G&B is een gerenommeerde leverancier voor de horeca in…Meer

Autobedrijf Van der Wulp Spijkenisse

Autobedrijf Van der Wulp werd in 1958 opgericht in een kleine schuur in…Meer

Meer Nieuws