Offerte aanvragen
Op werkdagenbereikbaar van 08:00u tot 16:30u
Mail ons Bel 010 59 276 39

Spack B.V. is leverancier van allerlei soorten plantaardige oliën als koudgeperste, biologische en biologisch geraffineerde olie. Tevens is Spack toegerust om de olie zelf af te vullen in glazen flessen, zowel onder merk van de klant als in loondienst.

 

Het bedrijf startte in 1977 als handelsonderneming in plantaardige oliën en daarvan afgeleide producten. Drie jaar later werd een afvulinstallatie in Eindhoven overgenomen, waarna beide activiteiten verhuisden naar Hellevoetsluis. In 1999 verhuisde men naar Oostvoorne.

 

In 2012 is men naar Nieuwe-Tonge verhuisd waar Hamag Magazijninrichting de inrichting heeft verzorgd door het leveren van palletstellingeninrijstellingen en een vloerconstructie met een vrije hoogte van 4000 mm met daaronder wanden uit sandwichpanelen met schuifdeuren, waardoor de ruimte onder de vloer is afgesloten.

In de loop der jaren werd het aandeel van biologische producten steeds omvangrijker. Door het sluiten van enkele overeenkomsten heeft Spack de mogelijkheid verkregen om zelf de kwaliteit gedurende het hele proces te bewaken.

 

In 2016 heeft moest men de productieruimte vergroten en heeft Hamag weer een vloerconstructie geleverd die eronder is afgesloten door wanden uit sandwichpanelen met een snelloopdeur.

 

www.spack.nl