Offerte aanvragen
Op werkdagenbereikbaar van 08:00u tot 16:30u
Mail ons Bel 010 59 276 39

Lans is een familiebedrijf in het Westland, dat zich heeft ontwikkeld tot een van de modernste tomatenkwekerijen in Nederland. Het bedrijf kenmerkt zich door groei, innovatie en veelzijdigheid.

Omdat Lans jaarrond een kwaliteitsproduct wil produceren en verpakken is een ruim, maar tegelijkertijd dynamisch opslagsysteem van groot belang.

 

Onlangs heeft Hamag eenĀ inrijstellingĀ in combinatie met een flowrailsysteem mogen leveren. Het grondniveau wordt gebruikt als inrijstelling, in dit geval voor de tijdelijke opslag van tomaten. Op het eerste niveau is een flowrailsysteem gemonteerd waarop emballagemateriaal wordt opgeslagen.

 

Het voordeel van dit systeem is dat de pallets aan de voorzijde van de stelling kunnen worden ingevoerd en uitgenomen. De flowrail is voorzien van kettingen, die ervoor zorgen dat bij het uitnemen van de voorste pallet, de achtergelegen pallets automatisch naar voren schuiven. Omdat de rails horizontaal liggen is er geen hoogteverlies zoals bijvoorbeeld bij een pushbackstelling het geval is.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Elk niveau is apart benaderbaar
  • Korte logistieke lijnen
  • Minder schade aan de stellingen.

 

www.lans.nl

Afbeeldingsresultaat voor lans westland bv logo