Offerte aanvragen
Op werkdagenbereikbaar van 08:00u tot 16:30u
Mail ons Bel 010 59 276 39

Het hart van een systeemvloer zijn de vloerbalken of de vloerprofielen. Hamag heeft geïnvesteerd in een productielijn voor deze vloerprofielen. Door de fors toegenomen omzet in systeemvloeren lag deze investering voor de hand.

 

De investering in deze machine gaf de mogelijkheid om een profiel te ontwikkelen dat specifiek geschikt is voor systeemvloeren. De machine is zodanig gemaakt dat er verschillende staaldiktes gebruikt kunnen worden en er verschillende profielhoogtes mogelijk zijn. Hierdoor is Hamag nog beter in staat een op maat gesneden oplossing aan te bieden. Omdat ook hele grote en zware vloerprofielen gemaakt kunnen worden zijn grotere overspanningen eenvoudiger te realiseren.

 

Deze vloerprofielen worden koudgewalst. In een rol sendzimir verzinkt bandstaal wordt eerst de gewenste perforatie gestanst. Nadat de profileermachine het staal met zware rolvormers tot een profiel heeft gevormd, wordt het profiel exact op maat afgekort.

 

Deze machine stelt Hamag Magazijninrichting B.V. in staat zijn positie op het gebied van systeemvloeren verder te versterken.

Afbeeldingsresultaat voor Hamag