Offerte aanvragen
Op werkdagenbereikbaar van 08:00u tot 16:30u
Mail ons Bel 010 59 276 39

Eind jaren ’60 ontstond het ATS network in Groot-Brittannië. Vanaf de jaren ’80 volgde de overname van diverse bandenspecialisten in Europa en uiteindelijk ging het concern begin jaren ’90 verder onder de naam Euromaster. De feestelijke opening volgde tijdens de Olympische Winterspelen van 1992. In de jaren die volgden openden nieuwe vestigingen hun deuren in diverse Europese landen en ontstond een groot franchisenetwerk.

 

Euromaster is uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese spelers in banden en auto-onderhoud. De bandengigant heeft een uitgebreid serviceprogramma en richt zich steeds vaker op duurzame inkoop en milieuvriendelijke processen.

 

Nadat Hamag al eerder op verschillende locaties vrijstaande vloerconstructies had geleverd was nu in de vestiging in Den Haag behoefte aan extra capaciteit voor de bandenopslag.

De uitdaging op deze locatie was dat we boven de werkbruggen een vloerconstructie moesten monteren met een vrije hoogte van 4.500 mm met zo min mogelijk kolommen.

 

Hamag heeft een vloerconstructie met daarop bandenstellingen van 4.000 mm hoog en daarachter bandenstellingen van 9.000 mm hoog met daartussen looppaden gemonteerd. Tevens zijn scheidingswanden uit sandwichpanelen gemonteerd.

Hierdoor is er een extra opslagcapaciteit voor 9.300 banden gecreëerd.

 

www.euromaster.com

Afbeeldingsresultaat voor euromaster