HAMAG | Govert van Wijnkade 43 | 3144 EG Maassluis | T. 010 59 276 39

Waarom Hamag

Hamag Magazijninrichting

Hamag levert uitsluitend professionele systemen van topkwaliteit en verdiept zich daadwerkelijk in uw situatie. Hierdoor is Hamag in staat voor iedere branche, door heel Nederland, een optimale magazijninrichting binnen de beschikbare ruimte te realiseren. De afgelopen jaren is dit keer op keer bewezen bij bedrijven en instellingen met de meest diverse vormen van opslag!

Direct contact

Heeft u een vraag?
Bel 010 59 276 39

Of stuur ons uw vraag via het contactformulier.

Klik hier

Alles op het gebied van magazijninrichting en archiefinrichting

Bij Hamag kunt u terecht voor advies, inrichtingsontwerpen, ongemonteerde of compleet gemonteerde systemen. Hamag steekt desgewenst vrijblijvend veel tijd in een wederzijdse kennismaking. U kunt worden geïnformeerd over de werkwijze, toe te passen materialen en prijsindicaties. Vanwege de korte lijnen binnen de organisatie is Hamag in staat u snel van dienst te zijn.

Het 3 stappenplan van Hamag:

1. Analyse

De inrichting van een efficiënt magazijn of archief begint met een terdege analyse van de te benutten ruimte en een inventarisatie van uw specifieke wensen en eisen.

2. Inrichtingsplan

Vervolgens wordt door de tekenaars van Hamag een inrichtingsplan vervaardigd waarin zij hun ruimte­besparende ideeën verwerken, dit magazijninrichting plan wordt uitvoerig met de opdrachtgever doorgenomen.

3. Realisatie

Het inrichtingsplan past binnen het beschikbare budget; de montage wordt aansluitend door het eigen team van monteurs verzorgd volgens de gemaakte afspraken. Hamag: Alles op het gebied van magazijn- en archiefinrichting.

Nieuws

Garfield Aluminium Schiedam

Als dé specialist in de markt met ruim 40 jaar ervaring levert Garfield…Meer

Vishandel G&B - Yerseke

Vishandel G&B is een gerenommeerde leverancier voor de horeca in…Meer

Autobedrijf Van der Wulp Spijkenisse

Autobedrijf Van der Wulp werd in 1958 opgericht in een kleine schuur in…Meer

Meer Nieuws