Offerte aanvragen
Op werkdagenbereikbaar van 08:00u tot 16:30u
Mail ons Bel 010 59 276 39

Verdiepingsvloeren

Zou u op korte termijn meer ruimte ter beschikking willen hebben in uw magazijn, maar heeft u geen behoefte aan een uitbouw? Als uw magazijn beschikt over een hoog plafond, is een verdiepingsvloer de ideale uitkomst. Een verdiepingsvloer, ook wel systeemvloer of entresolvloer genoemd, kan gezien worden als tussenverdieping en zorgt ervoor dat uw bestaande ruimte wordt verdubbeld. Doordat de vloer zichzelf als het ware draagt, is het geen probleem om het systeem te demonteren, te verplaatsen en op een andere plek weer in elkaar te zetten. De verdiepingsvloeren van Hamag zijn licht van gewicht, maar ijzersterk en kunnen voor vele doeleinden gebruikt worden.

 

Verdiepingsvloer voor magazijnen

Wanneer het nodig is om een magazijn uit te breiden, wordt er vaak eerst gekeken de mogelijkheden voor een uitbouw. Echter wordt er nog te weinig gekeken naar de mogelijkheden die er zijn om de huidige ruimte uit te breiden. Tegenwoordig worden magazijnen vaak tot zes meter hoog gebouwd, waardoor het hoogste deel van het magazijn niet altijd optimaal benut wordt. Een verdiepingsvloer biedt de mogelijkheid om de ruimte van een magazijn optimaal te benutten.

Wij bieden op maat gemaakte tussenvloeren aan in diverse kleuren en uitvoeringen. Ons montageteam zal uw nieuwe, functionele vloer professioneel monteren. Wij beschikken over jarenlange ervaring en uitgebreide kennis, waardoor wij u alle mogelijke opties voor kunnen leggen om het huidige oppervlak te verdubbelen.

 

Tussenvloer met magazijntrappen

Hamag biedt diverse mogelijkheden aan voor uw optimale magazijninrichting. Elk magazijn heeft namelijk een ander doel en ideale, efficiënte inrichting. Met een verdiepingsvloer kunt u de oppervlakte van uw magazijn nóg beter benutten, waardoor er efficiënter en veiliger gewerkt kan worden.

 

Omdat het per magazijn verschilt hoe de verdiepingsvloer gebruikt wordt, bieden wij verschillende uitbreidingsopties voor de verdiepingsvloer. Zo kunt u onder andere kiezen voor een verdiepingsvloer met trappen. Afhankelijk van het doel van de verdiepingsvloer, moet er rekening gehouden worden met de afwerking van de trap. Is er sprake van een publieke toegang? Dan is het belangrijk dat er gebruik gemaakt wordt van een leuning en veilige traptreden. Als er veel verkeer zowel naar de boven- als naar benedenverdieping gaat, is het handig om te kiezen voor twee trappen. Zo ontstaat er éénrichtingsverkeer en zal het risico op ongevallen geminimaliseerd worden. Benieuwd naar alle opties, heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, onze experts voorzien u graag van eerlijk advies!

 

Vloerconstructie van een betonnen verdiepingsvloer

Er zijn diverse soorten vloeren die kunnen dienen als vloerconstructie voor een verdiepingsvloer, bijvoorbeeld een betonvloer. Deze verdiepingsvloeren worden, net als andere verdiepingsvloeren, tussen twee verdiepingen geplaatst. Met een betonnen verdiepingsvloer bent u verzekerd van een brandveilige en goed geïsoleerde verdiepingsvloer. De betonvloer wordt ook wel combinatievloer genoemd, omdat deze vloer bestaat uit betonnen liggers en vulelementen van lichtbeton. Deze vulelementen worden ook wel broodjes genoemd.