Offerte aanvragen
Op werkdagenbereikbaar van 08:00u tot 16:30u
Mail ons Bel 010 59 276 39

Spack B.V. is leverancier van allerlei soorten plantaardige oliën als koudgeperste, biologische en biologisch geraffineerde olie. Tevens is Spack toegerust om de olie zelf af te vullen in glazen flessen, zowel onder merk van de klant als in loondienst.

 

Het bedrijf startte in 1977 als handelsonderneming in plantaardige oliën en daarvan afgeleide producten. Drie jaar later werd een afvulinstallatie in Eindhoven overgenomen, waarna beide activiteiten verhuisden naar Hellevoetsluis. In 1999 verhuisde men naar de huidige locatie in Oostvoorne.

 

In de loop der jaren werd het aandeel van biologische producten steeds omvangrijker. Door het sluiten van enkele overeenkomsten heeft Spack de mogelijkheid verkregen om zelf de kwaliteit gedurende het hele proces te bewaken.

 

Door de goede samenwerking met een leverancier heeft men in Nieuwe-Tonge een geheel nieuwe hal betrokken waar alles onder 1 dak is gevestigd. Hamag heeft hier een systeemvloer met een hoogte van 4.500 mm gemonteerd, waaronder scheidingswanden uit sandwichpanelen, palletstellingen en inrijstellingen zijn geplaatst.

 

www.spack.nl

Afbeeldingsresultaat voor Spack B.V. – Nieuwe Tonge