Offerte aanvragen
Op werkdagenbereikbaar van 08:00u tot 16:30u
Mail ons Bel 010 59 276 39

Snijders & Van Daalen B.V. te Dordrecht is een voorraadhoudende groothandel in hydrauliekslangen en componenten. Het bedrijf op industrieterrein Krabbepolder levert vele soorten aansluitdelen voor zowel hydrauliek als pneumatiek.

 

Op de productieafdeling worden hoogwaardige hogedrukslangen geassembleerd, welke worden toegepast in diverse bedrijfstakken zoals de scheeps-, land- en machinebouw en de chemische en voedingsmiddelenindustrie.

 

Het assortiment dat bestaat uit 22.000 artikelen vraagt om een groot magazijn.

Om de opslagcapaciteit te vergroten heeft Hamag een vloerconstructie van ruim 320 m² met daaronder een verlichtingsinstallatie gemonteerd.

 

Deze vloerconstructie moest over de bestaande legbordstellingen worden gebouwd, waarbij Hamag de kolommen zodanig heeft kunnen plaatsen dat ze in de stellingen kwamen te staan. Dit is gedaan door de legborden uit te slijpen en een extra versteviging te geven.

 

De vloer is daarna nog met een verfcoating geheel afgewerkt waardoor het vuil en stof gemakkelijker te verwijderen is. Het geheel is naar alle tevredenheid gemonteerd terwijl de werkzaamheden van de klant gewoon door konden gaan.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor Snijders & Van Daalen B.V.