Offerte aanvragen
Op werkdagenbereikbaar van 08:00u tot 16:30u
Mail ons Bel 010 59 276 39

Stad:

Tilburg, Nederland

 

Producten:

Grootvakstellingen

Gaaswanden

Draagarmstellingen

Legbordstellingen

Palletstellingen

Systeemvloeren en entresols

 

Details:

De Bont Techniek is een totaalinstallateur op het gebied van klimaattechniek, meet- en regeltechniek, service en onderhoud. Het is een familiebedrijf dat al sinds 1861 bestaat. De Bont Techniek heeft zich altijd al gericht op de particuliere markt maar is zich de laatste jaren steeds meer gaan toeleggen op projectmatig werken voor grote bedrijven. Hamag werd door De Bont Techniek benaderd om mee te denken over de inrichting van hun nieuw te bouwen pand.

 

 

Het onderdelenmagazijn moest dusdanig worden ingericht dat het overzichtelijk en beheersbaar zou zijn; tevens moest goed controleerbaar zou zijn wie er in het magazijn kwam.

Na een uitgebreide inventarisatie heeft Hamag d.m.v. een vrijstaande vloerconstructie, scheidingswanden type Faay en pallet-, legbord- en grootvakstellingen een magazijn gerealiseerd dat overzichtelijk en controleerbaar is. Daarnaast zijn draagarmstellingen geleverd t.b.v. de opslag van buis en pijp en er is een afgesloten ruimte gecreƫerd door toepassing van gaaswanden.

 

Gallerie:

Website:

hdebont.nl