Offerte aanvragen
Op werkdagenbereikbaar van 08:00u tot 16:30u
Mail ons Bel 010 59 276 39

Orga startte als service- en onderhoudsbedrijf op olie- en gasplatforms in de Noordzee. Tijdens het inspecteren en uitvoeren van servicewerkzaamheden op bestaande marine lantaarns, misthoorns, obstakelverlichting en explosieveilige elektrische materialen ontwikkelde het bedrijf ideeën om de betrouwbaarheid van deze systemen te verbeteren en daarmee de veiligheid te verhogen en de operationele kosten te verlagen.

 

Deze ideeën leidden tot innovatie en sinds 1985 bezit het bedrijf een eigen productieafdeling. Inmiddels is Orga uitgegroeid tot een internationale marktleider en ontwikkelt, produceert en levert ze alweer 40 jaar effectieve en betrouwbare oplossingen die bijdragen aan het verhogen van de veiligheid op zee, land en in de lucht. Zo biedt Orga Offshore op maat gemaakte navigatieoplossingen, helikopterdekverlichtingsoplossingen en remove power systemen.

 

Orga Aviation levert intelligente luchtvaartobstakelverlichting en Orga X-Proof biedt consultancy op het gebied van maatwerk, certificering en productie van explosieveilige producten. Hamag heeft al een jarenlange relatie met Orga en werd gevraagd om op een tweede locatie het magazijn in te richten met nieuwe palletstellingen.

 

http://www.orga.nl

Afbeeldingsresultaat voor Orga B.V. – Schiedam