Offerte aanvragen
Op werkdagenbereikbaar van 08:00u tot 16:30u
Mail ons Bel 010 59 276 39

Magazijnbakken

Bij een efficiënte magazijninrichting, is het belangrijk dat producten goed en veilig worden opgeslagen. Hierdoor zal het werkgemak en de veiligheid van uw werknemers worden vergroot. Magazijnbakken zijn hierbij van essentieel belang, zodat kleine onderdelen geordend opgeslagen en bewaard kunnen blijven. Dit soort bakken kunnen in een legbordstelling geplaatst worden of aan een wandpaneel worden opgehangen. Een bijkomend voordeel is dat de bakken meegenomen kunnen worden naar de werkplek, wat zorgt voor een optimaal werkgemak.

 

Magazijnbakken zijn gemaakt van kwalitatief hoge kunststof en hebben daardoor een lange levensduur. Hamag biedt diverse magazijnbakken aan, zodat er voor elk product een geschikte magazijnbak is.

 

Stapelkratten en schuifladen

Bij Hamag bent u verzekerd van stevige stapelkratten. Door de hoge kwaliteit kunststof zin de kratten slijtvast en gaan deze erg lang mee. De hoge kwaliteit van deze kratten maakt het mogelijk dat de kratten, zoals de naam al zegt, tot een zekere hoogte gestapeld kunnen worden. Wij hebben een ruim assortiment aan stapelkratten waar vele formaten producten in opgeborgen kunnen worden. Van hele grote en brede producten tot aan zeer kleine en smalle exemplaren, bij Hamag bent u op het juiste adres! De stapelkratten zijn zeer geschikt voor kleine magazijnen waar de ruimte zo efficiënt mogelijk benut moet worden.

 

Naast stapelkratten beschikken wij ook over een groot aanbod schuifladen en ladekasten voor een optimale magazijninrichting. De laden werken efficiënt, besparen veel ruimte en ogen ook nog eens erg netjes. Dankzij de handige werking van de schuiflade, kunt u deze op alle plekken plaatsen waar u kleine onderdelen binnen wilt opbergen. Zo heeft u alle onderdelen altijd binnen handbereik!

 

Magazijnbakken: opbergkratten en stellingbakken

Wanneer u last heeft van een overvloed aan kleine producten in uw magazijn, bieden opbergkratten en stellingbakken dé oplossing! Een geordend magazijn begint namelijk met een geordend en overzichtelijk opbergsysteem. De magazijnbakken zijn beschikbaar in vele formaten en zijn voorzien van stevig materiaal. Doordat de kratten en bakken in diverse kleuren beschikbaar zijn, kunt u nog meer structuur aanbrengen in uw magazijn en hierdoor het juiste product gemakkelijk en snel vinden. Onze opbergkratten zijn lager uitgesneden aan beide zijkanten, zodat u snel uw onderdelen kunt pakken.

 

Kunststof stapelbakken met deksel

Kunststof stapelbakken zijn de ideale oplossingvoor het opslaan en bewaren van uw materialen. Deze functionele stapelbakken zijn verkrijgbaar in vele formaten en kunnen zonder problemen hoog gestapeld worden. Onze kunststof stapelbakken zijn van extra stevig kunststof, waardoor er stabiele stapelranden aan dezijkanten van de bakken gevormd worden. Er zijn diverse soorten stapelbakken verkrijgbaar, waaronder een stapelbak met deksel. Deze handige varianten met deksel zijn extra functioneel, doordat de inhoud vrij blijft van stof en ander vuil. Bovendien maken destapelbakken met deksel het extra eenvoudig om uw(kleine) materialen te vervoeren.