Offerte aanvragen
Op werkdagenbereikbaar van 08:00u tot 16:30u
Mail ons Bel 010 59 276 39

Lankhorst Ropes richt zich op de productie en verkoop van touw, hardware, staal- en kunststofkabels voor de maritieme en offshore markt. Met meer dan 250 jaar ervaring in de maritieme touwtechnologie en een professionele organisatie met meer dan 1.300 werknemers heeft Lankhorst een leidende positie opgebouwd in de (kunststof)garen-, touwen- en nettenindustrie.

 

Daarbij heeft Lankhorst de materiaalketen van granulaat, garens tot gevlochten kabels grotendeels in eigen hand. Tot de internationale klantenkring behoren rederijen, offshore aannemers, internationale olie- en gasbedrijven en de scheepsbouwindustrie in Europa, China, Japan en Korea. In 1998 fuseerde het Nederlandse bedrijf met de Portugese producent Euronete tot de Lankhorst Euronete Group. In 2003 werd het predicaat Koninklijk aan het bedrijf toegekend.

 

 

Hamag is gevraagd om de bestaande palletstellingen te vervangen en het magazijn optimaal in te richten.

Na diverse plannen is besloten om twee stalen scheidingswanden in de hal te verplaatsen waardoor de nieuwe palletstellingen in een betere opstelling konden worden geplaatst en er beduidend meer palletplaatsen werden gecreëerd.

 

De grote uitdaging hier was dat alle werkzaamheden door moesten gaan. Door een goede samenwerking tussen de monteurs van Hamag en de mensen van Lankhorst is alles in de afgesproken tijd gerealiseerd.

 

www.lankhorstropes.com

 

Afbeeldingsresultaat voor Lankhorst Ropes