Offerte aanvragen
Op werkdagenbereikbaar van 08:00u tot 16:30u
Mail ons Bel 010 59 276 39

Onze stelling: uw succes begint met een slimme magazijninrichting. Hamag totaalconcepten geven u alle ruimte, nu maar ook morgen.

Het inrichten van magazijnen zit Hamag in de genen. Sinds 1994 opereert het bedrijf onder de naam Hamag. De groei die het bedrijf heeft meegemaakt, de veranderende markten en de daarbij wisselende behoeften van klanten, hebben het bedrijf gevormd tot allrounder in de magazijninrichtingsbranche. 

 

Hans van Leeuwen, Directeur: “Ons assortiment stellingen, systeemvloeren en -wanden kent oneindig veel mogelijkheden. Daarmee creëren we altijd een oplossing op maat. Waar het om draait is dat de klant een functioneel ingericht magazijn heeft dat precies voldoet aan hun behoeften. Kwaliteit is bij ons een sleutelwoord. Niet alleen die van onze producten, maar ook van onze dienstverlening.” 

 

De vraagstelling wordt steeds complexer. Er moet steeds meer uit een vierkante meter gehaald worden. Van Leeuwen: “Juist om op deze vraagstukken goed in te kunnen spelen hebben we een uitgebreide technische afdeling in huis. Zij vinden altijd de juiste match tussen uw wensen en de meest adequate inrichting.”

 

Uw bedrijfsactiviteiten als uitgangspunt

De praktijk bewijst het. De economie laat altijd fluctuaties zien. Dat brengt veranderende inrichtingsbehoeften met zich mee. Van Leeuwen: “Daarom is het belangrijk dat uw magazijninrichting eenvoudig is aan te passen op de actuele bedrijfsactiviteiten. We optimaliseren bestaande en nieuwe logistieke faciliteiten door deze aan de hand van de soorten goederen, type handling en typen intern transport geheel op maat volgens de beste mix in te richten. U kunt er altijd zeker van zijn dat u maximaal gebruik maakt van uw ruimte.”

Totaalconcept inclusief systeemvloeren en scheidingswanden

Naast de diversiteit in het aantal soorten stellingen, waaronder pallet-, draagarm– en legvakstellingen en de variëteit daarbinnen produceert Hamag in eigen beheer systeemvloeren. Daar waar in bestaande ruimten meer opslagruimte nodig is, bieden deze vloeren een prachtige oplossing. Zeker daar waar artikelen niet goed in stellingen te plaatsen zijn of order picking meer vloeroppervlak vereist. Hamag systeemvloeren zijn bestand tegen de zwaarste belastingen en beschikbaar voor de grote overspanningen. Vaak worden in een magazijn in het kader van veiligheid of voor bijvoorbeeld administratieve doeleinden afgeschermde ruimten gerealiseerd. In dit kader heeft Hamag tevens een assortiment scheidingswanden en systeemgaaswanden.

 

Kortom, wat uw vraagstuk ook is, Hamag bekijkt uw specifieke situatie en biedt alle tools voor een efficiënte totaaloplossing op maat.

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor logistiek.nl Logo