HAMAG | Govert van Wijnkade 43 | 3144 EG Maassluis | T. 010 59 276 39

Scheidingswanden uit spaanplaat of staal

Scheidingswanden worden gebruikt om een ruimte te scheiden of om een ruimte te creëren. Dit kan in combinatie met een systeemvloer waarbij boven of onder de vloer wanden worden geplaatst. In een hoge ruimte kan de gemaakte opstelling ook worden afgedekt door een stofafdichting, zodat er een aparte unit ontstaat. De wanden kunnen worden voorzien van verschillende typen deuren en ramen. Ook een systeemplafond en verlichting behoren tot de mogelijkheden.

Direct contact

Heeft u een vraag?
Bel 010 59 276 39

Of stuur ons uw vraag via het contactformulier.

Klik hier

Faay SP54

Omdat in een magazijn een stootvaste wand wordt verlangd, past Hamag vaak het Faay SP54 paneel toe. Dit type paneel heeft een kern van vlasscheven, aan weerszijden voorzien van een 5 mm dikke spaanplaat en is afgewerkt met witte kunststof folie.

Stalen systeemwanden

De stalen systeemwanden worden fabrieksmatig opgebouwd uit staalplaten waartussen een polystyreen wordt aangebracht. De wandpanelen worden gemonteerd in gezette stalen profielen.

Mogelijkheden beide systeemwanden

Beide typen wanden zijn eenvoudig uit te breiden, te verplaatsen of te verhuizen, uiteraard met inachtneming van de configuratie.
De Hamag systeemwanden bieden een snelle, eenvoudige en esthetische oplossing voor separaties in een kantoor, magazijn, werkplaats, ontvangstruimte of showroom.


Andere producten in deze categorie


Nieuws

Garfield Aluminium Schiedam

Als dé specialist in de markt met ruim 40 jaar ervaring levert Garfield…Meer

Vishandel G&B - Yerseke

Vishandel G&B is een gerenommeerde leverancier voor de horeca in…Meer

Autobedrijf Van der Wulp Spijkenisse

Autobedrijf Van der Wulp werd in 1958 opgericht in een kleine schuur in…Meer

Meer Nieuws