HAMAG | Govert van Wijnkade 43 | 3144 EG Maassluis | T. 010 59 276 39

Professionele archiefsystemen

AutoCAD tekening

Een efficiënte archiefinrichting begint met een analyse van de te benutten ruimte en een inventarisatie van uw specifieke wensen en eisen. In een AutoCAD tekening wordt vervolgens een optimale archiefinrichting uitgewerkt.

Direct contact

Heeft u een vraag?
Bel 010 59 276 39

Of stuur ons uw vraag via het contactformulier.

Klik hier

Wat zijn archiefsystemen?

Met de Tixit archiefstelling kunnen uw wensen perfect worden ingevuld, zowel statisch als verrijdbaar. Deze archiefstellingen voldoen volledig aan de eisen zoals die door de archiefdiensten in Nederland worden gesteld. De archiefsystemen zijn TÜV gekeurd en in het bezit van een GS predicaat. De statische berekeningen voldoen aan de geldende FEM normen.

Voordelen van de archiefstellingen

De kwaliteit van de archiefstellingen blijkt uit de zware gelaste jukken waardoor een goede stabiliteit wordt verkregen. Ook zijn de legborden vrij van scherpe randen en zeer eenvoudig te verstellen. De archiefstelling kent een uitgebreid assortiment accessoires zodat vrijwel iedere specifieke vraag kan worden ingevuld.

Verrijdbaar systeem

De onderwagens van de verrijdbare archiefsystemen zijn eveneens van zeer hoge kwaliteit. Door de toegepaste techniek rijden de wagens zeer licht en is schranken vrijwel niet mogelijk. Wagens tot 12 meter lengte zijn probleemloos toegepast!

Een inklapbaar handvat op het handwiel en een vergrendeling zijn standaard. De wagens rijden over rails welke vlak in de afwerkvloer of in een opdekvloer worden gemonteerd. Het archiefsysteem is onderhoudsvrij.

Zowel het Rijksarchief van Limburg als Zeeland zijn met deze archiefsystemen tot volle tevredenheid ingericht.


Andere producten in deze categorie


Nieuws

Garfield Aluminium Schiedam

Als dé specialist in de markt met ruim 40 jaar ervaring levert Garfield…Meer

Vishandel G&B - Yerseke

Vishandel G&B is een gerenommeerde leverancier voor de horeca in…Meer

Autobedrijf Van der Wulp Spijkenisse

Autobedrijf Van der Wulp werd in 1958 opgericht in een kleine schuur in…Meer

Meer Nieuws