HAMAG | Govert van Wijnkade 43 | 3144 EG Maassluis | T. 010 59 276 39

Inrijstellingen

Met inrijstellingen kan een zeer hoge bezettingsgraad in een magazijn worden gehaald. Om deze reden wordt dit type stellingen veel in koel- en vrieshuizen toegepast. De heftruck rijdt in de stelling en kan op de verschillende niveaus pallets plaatsen. Dit heeft tot gevolg dat alleen de voorste pallets in een gang direct bereikbaar zijn.

Direct contact

Heeft u een vraag?
Bel 010 59 276 39

Of stuur ons uw vraag via het contactformulier.

Klik hier

De constructie van een inrijstelling

De stelling is éénzijdig of tweezijdig inrijdbaar. Ook is een doorrijdvariant mogelijk. De inrijstelling wordt opgebouwd uit standaard palletstellingjukken, diepteliggers en benodigde stabiliteitsschoring. De sendzimir verzinkte diepteliggers bestaan uit gezette profielen welke direct aan de staanders worden gebout. De pallets worden door de vorm van de diepteliggers gecentreerd.

Met speciaal ontwikkelde zware staanders is een hoogte tot 12 meter bereikbaar. Stalen ondergeleiding uit U-profielen met aan de voorzijde een aangelaste staanderbeschermer zorgt voor een aanzienlijke beperking van schade. Samengevat zijn inrijstellingen ideale stellingen voor uw magazijn.Nieuws

Garfield Aluminium Schiedam

Als dé specialist in de markt met ruim 40 jaar ervaring levert Garfield…Meer

Vishandel G&B - Yerseke

Vishandel G&B is een gerenommeerde leverancier voor de horeca in…Meer

Autobedrijf Van der Wulp Spijkenisse

Autobedrijf Van der Wulp werd in 1958 opgericht in een kleine schuur in…Meer

Meer Nieuws