HAMAG | Govert van Wijnkade 43 | 3144 EG Maassluis | T. 010 59 276 39

Archief en kantoor

Speciaal ontwikkelde legbordstellingen en kantoorrekken

Voor archieven en kantoren heeft Hamag een speciaal ontwikkelde legbordstelling welke ook wordt toegepast in de professionele archieven.

De Tixit legbordstelling heeft mooie afgeronde vierkante staanders en is vrij van scherpe hoeken. De legbordstellingen of kantoorrekken kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd met een milieuvriendelijke hoogwaardige epoxy-poedercoating. In combinatie met de fraaie kopwanden is het een stelling die niet misstaat in een kantoorruimte.

Direct contact

Heeft u een vraag?
Bel 010 59 276 39

Of stuur ons uw vraag via het contactformulier.

Klik hier

Draaideuren of schuifdeuren behoren tot de standaard mogelijkheden om de legbordstellingen nog hoogwaardiger uit te voeren.

Hangmappen in de legbordstellingen

Naast ordners en archiefdozen worden in kantoren ook zeer uiteenlopende typen hangmappen gebruikt. De Tixit legbordstelling kan voor vrijwel ieder type hangmap geschikt gemaakt worden. Binnen een stelling kunnen ook combinaties worden gemaakt. Dit kan zelfs middels uittrekbare frames om zo de ruimte optimaal te benutten. Ook voor bijvoorbeeld cd’s zijn speciale bakken voorhanden, of worden zeer compacte schuifladen toegepast.

Bibliotheekstelling, boeken in de legbordstelling

Voor opslag van boeken is een aparte bibliotheekstelling ontwikkeld. De jukken zijn volledig vlak en er zijn geen uitstekende delen welke de boeken kunnen beschadigen. Er zijn verschillende typen boekensteunen leverbaar.

Mogelijkheden met de legbordstellingen of kantoorrekken

Voor iedere situatie en voor ieder type opslag wordt maatwerk geleverd! De legbordstellingen of kantoorrekken kennen diverse uitvoeringen met verschillende hoogte-, breedte- en dieptematen. In combinatie met een veelheid aan accessoires is maatwerk vrijwel altijd mogelijk.Nieuws

Garfield Aluminium Schiedam

Als dé specialist in de markt met ruim 40 jaar ervaring levert Garfield…Meer

Vishandel G&B - Yerseke

Vishandel G&B is een gerenommeerde leverancier voor de horeca in…Meer

Autobedrijf Van der Wulp Spijkenisse

Autobedrijf Van der Wulp werd in 1958 opgericht in een kleine schuur in…Meer

Meer Nieuws