HAMAG | Govert van Wijnkade 43 | 3144 EG Maassluis | T. 010 59 276 39

Zware draagarmstelling

De zware draagarmstelling is van het merk Elvedi type HRZ. De zware draagarmstelling kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Indien ze buiten worden toegepast worden de stellingen volbad verzinkt in plaats van geëpoxeerd.

Draagarmstellingen zijn er in drie uitvoeringen; lichte, middel en zware stellingen. Welke magazijnstelling van toepassing is in uw ruimte, is afhankelijk van het gewicht en formaat van de producten.

Direct contact

Heeft u een vraag?
Bel 010 59 276 39

Of stuur ons uw vraag via het contactformulier.

Klik hier

De constructie van de zware uitvoering draagarmstelling

Het is een standaard constructie voor enkel- en dubbelzijdig gebruik, opgebouwd uit kolommen, schoorframes en draagarmen, met een onafhankelijke hoogteverstelling van de draagarmen per zijde in een rastermaat van 76 mm. De draagarmen zijn licht hellend geconstrueerd.

Het toepassingsgebied van de zware draagarmstelling zijn onbegrensd, denkt u daarbij aan stalen profielen, buizen, houtopslag of grote afwijkende palletmaten.

Zelfs een verdieping afsteunen op de draagarmstelling behoort tot de mogelijkheden, hierdoor slaat u twee vliegen in één klap: beneden een flexibele langmateriaalopslag en boven verdubbeling van uw dure vierkante meters!

De stellingen kunnen tevens worden voorzien van een dakconstructie, al dan niet in combinatie met een pvc zeildoek ter bescherming tegen zonlicht of weersinvloeden.Referenties Zware draagarmstelling

Nieuws

Garfield Aluminium Schiedam

Als dé specialist in de markt met ruim 40 jaar ervaring levert Garfield…Meer

Vishandel G&B - Yerseke

Vishandel G&B is een gerenommeerde leverancier voor de horeca in…Meer

Autobedrijf Van der Wulp Spijkenisse

Autobedrijf Van der Wulp werd in 1958 opgericht in een kleine schuur in…Meer

Meer Nieuws