HAMAG | Govert van Wijnkade 43 | 3144 EG Maassluis | T. 010 59 276 39

Shuttle

Het shuttlesysteem is een palletstelling waarbij pallets in de diepte kunnen worden opgeslagen. De stelling wordt aan de voorzijde beladen door een heftruck. De stelling lijkt op een inrijstelling, echter de shuttle verplaatst de pallets in de diepte van de stelling.

Direct contact

Heeft u een vraag?
Bel 010 59 276 39

Of stuur ons uw vraag via het contactformulier.

Klik hier

De mogelijkheden van het shuttlesysteem

De shuttle is een elektrisch aangedreven, zeer compact transportmiddel, voorzien van een accu. De shuttle rijdt over de speciaal hiervoor ontwikkelde diepteliggers in de diepte van de stelling. Als de plaats van de pallet is bereikt kan de shuttle de pallet afzetten of opnemen en weer naar voren rijden. Met de heftruck kan de shuttle dan in een andere gang geplaatst worden.

Met dit systeem kan per gang, per niveau een type product worden opgeslagen. Daardoor is het systeem zeer geschikt voor opslag van kleine productseries volgens de LIFO methode.

Omdat de heftruck niet in de stelling rijdt en de shuttles gelijktijdig met de heftruck werken heeft dit systeem een hoge handelingssnelheid. Ook is het shuttlesysteem hierdoor minder schadegevoelig.Nieuws

Garfield Aluminium Schiedam

Als dé specialist in de markt met ruim 40 jaar ervaring levert Garfield…Meer

Vishandel G&B - Yerseke

Vishandel G&B is een gerenommeerde leverancier voor de horeca in…Meer

Autobedrijf Van der Wulp Spijkenisse

Autobedrijf Van der Wulp werd in 1958 opgericht in een kleine schuur in…Meer

Meer Nieuws