HAMAG | Govert van Wijnkade 43 | 3144 EG Maassluis | T. 010 59 276 39

Automatische opslag: icube

De icube is een geheel geautomatiseerd systeem voor de opslag van pallets. Via een inslagbaan worden de pallets in willekeurige volgorde ingevoerd en automatisch gescand. Het volautomatische systeem zorgt ervoor dat individueel bereikbare pallets in het magazijn in de juiste volgorde en met de gewenste snelheid via een uitslagbaan weer beschikbaar zijn. De icube is geschikt voor zowel magazijnopslag als voor orderpicking.

Direct contact

Heeft u een vraag?
Bel 010 59 276 39

Of stuur ons uw vraag via het contactformulier.

Klik hier

Een goede toevoeging voor uw magazijn

Het systeem is niet alleen rendabel voor logistieke dienstverleners en distributiecentra, maar ook voor groothandelsbedrijven en productiebedrijven met een groot magazijn. De icube is zeer compact, bespaart arbeid en werkt foutloos.

Met componenten als palletstellingen, shuttles, liften en kettingbanen wordt per situatie een opstelling op maat gemaakt, welke is afgestemd op de specificatie van de klant. De standaard componenten maken het systeem concurrerend en bieden de mogelijkheid om later aanpassingen te maken indien de eisen wijzigen.

De efficiëntie van automatisch opslagsysteem icube

De efficiëntie van de icube wordt bepaald door de besturingssoftware van Wics. De software kan gekoppeld worden aan het bestaande warehouse management system of het bestaande orderverwerkingssysteem.

Verschillende bedrijven met een magazijn voor diepvriesopslag hebben inmiddels voor de zeer compacte icube gekozen, maar ook voor bedrijven die verregaand willen automatiseren is de icube rendabel.


Andere producten in deze categorie


Nieuws

Garfield Aluminium Schiedam

Als dé specialist in de markt met ruim 40 jaar ervaring levert Garfield…Meer

Vishandel G&B - Yerseke

Vishandel G&B is een gerenommeerde leverancier voor de horeca in…Meer

Autobedrijf Van der Wulp Spijkenisse

Autobedrijf Van der Wulp werd in 1958 opgericht in een kleine schuur in…Meer

Meer Nieuws